Online | Ukupno je: 2 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 2 gostiju. / Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 71, dana ned lis 27, 2024 12:19 am. |
reklame prijateljskih foruma i stranica |
|
|
| Treba li zabraniti Islam? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Treba li zabraniti Islam? pet svi 31, 2013 9:17 pm | |
| Svi smo svjedoci da muslimani u svijetu, a i kod nas, rade sve više nereda i problema. Koriste vjeru kao izliku za ratove i svaka pizdarija im smeta. Recimo, sjetimo se kako su poludeli nakon što je onaj šveđanin nacrtao karikature nekog njihovog proroka. Samo zbog toga je stradalo nekoliko desetaka ljudi.
Treba li zbog općeg mira i dobra zabraniti islam kao vjeru? Ionako svi znamo da je samo jedan Bog, onaj kršćanski - Jahve. |
| | | Zyon Glavni administrator foruma
Broj postova : 250 Bodova : 100490 Join date : 28.05.2013 Lokacija : Hrvatska
| Naslov: Re: Treba li zabraniti Islam? pet svi 31, 2013 9:23 pm | |
| Zašto bi zabranili. Nisu svi takvi. Ima kršćana koji crkvu u životu nisu vidli. Iznimke uvijek postoje, pa zašto nešto "ukidati" u što neki ljudi vjeruju? Znam da je kršćanstvo jedina ispravna vjera, ali to ne znači da se ostalje trebaju ukinuti. Oni vjeruju u istoga Boga kao i mi, a nije važno kakav si po vjeri nego u duši.
Uvijek postoje iznimke koje se ističu. Nisu svi muslimani protestirali protiv te bezvrijedne karikature, samo manjina koja se ističe, a to ujedno znači da im je do nečega stalo, da imaju stavove i vjeruju u svoga boga. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Treba li zabraniti Islam? pet svi 31, 2013 9:26 pm | |
| Pa napisao sam zašto mislim da treba.
I ne vjeruju oni u istog boga. Oni vjeruju u Allaha, Allah nije Jahve. Šta će im uopće vjera ako svi znamo da su u krivu. To je krivovjerje.
I svoje stavove su mogli braniti nekako drukčije, no oni poznaju samo oružje, i to je zlo. Njihova vjera je zlo. |
| Naslov: Re: Treba li zabraniti Islam? pet svi 31, 2013 9:33 pm | |
| Tu si u pravu, ali neće sada svi ostaviti vjeru jer netko kaže da je kriva. Da tebi neko kaže da vjeruješ u krivo jel bi ostavio vjeru? Znam da je pravo, ali oni misle da nije. I pojedinci ne čine masu. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Treba li zabraniti Islam? pet svi 31, 2013 9:40 pm | |
| Pa nisu to pojedinci. Pogledaj tamo po arabskom poluotoku. Sve puno tih divljaka samoubojica koji vjeruju da će dobit 200 djevica ako daju život za Allaha. To su gluposti. |
| Naslov: Re: Treba li zabraniti Islam? pet svi 31, 2013 9:47 pm | |
| Možda gluposti jesu, ali eto...
Prestani vrijeđati! Možda drugačije vjeruju, ali ne vrjeđaj! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Treba li zabraniti Islam? | |
| |
| | | | Treba li zabraniti Islam? | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |